Horoscop Varsator 2010 20 Ianuarie - 18 Februarie

2009 aduce vise noi in sufletul dv., se nasc alte planuri, alte idealuri, mai inalte, mai indraznete, sau doriti sa va impliniti finalmente un vis, ceva ce ati asteptat atata timp si pana acum nu ati avut ocazia sa traiti. Acum ati putea sa va vedeti scopul atins, dar numai de dv. depinde cum va mobilizati pentru acest succes. Daca asteptati pasiv sa cada din cer, e foarte posibil sa asteptati in zadar. Aveti o tendinta crescuta spre idealism, de aceea e foarte posibil ca unele din planurile pe care vi le faceti acum sa fie totusi... simple iluzii. Luna iulie va poate pune in fata unui tel atins.

DRAGOSTE - Nu este domeniul dv. norocos anul acesta, dimpotriva, ceva pare sa fie dat complet peste cap, dar rasturnarile de situatie nu aduc numai esecuri. E posibil ca ceva sa se schimbe atat de radical si sa va ia prin surprindere total, traind ceva nemaivazut pana acum: o surpriza de proportii, ca si cum toata viata dv. sentimentala se modifica diametral opus. Ori e vorba de finalul brusc al unei relatii, al unei stari de lucru in cuplu, al unei atitudini vis-a-vis de partener, ori, dimpotriva, ceea ce mergea prost pana acum - singuratatea, incapacitatea de a lega o relatie, cuminicarea, felul in care evolua o relatie - sa se amelioreze brusc, ca si cum tot ghinionul de pana acum a disparut ca din senin. Evenimentele din acest plan vin aproape peste noapte, pe nepregatite, deci simtiti ca viata dv. este invadata de noutate, provocare, schimbare, innoire. Ca si cum daramati tot si o luati de la capat. Poate fi vorba, asadar, si de rupturi dureroase, si de separari, si de decizii radicale, dar in cele din urma ele aduc o alta perspectiva, dandu-va ocazia de a reconstrui totul pe un fundament mai bun.

SERVICIU - Aici nu aveti nici o grija majora, totul merge bine, de parca nu ati acorda prea multa atentie carierei. Este o atitudine usuratica, nepasatoare, poate pentru ca ati atins un anumit nivel de care sunteti multumit si nu trebuie decat sa-l intretineti, fara sa mai schimbati nimic. Pentru cei tineri, este totusi anul innoirii, deci va puteti astepta la unele evolutii interesante, ajungand, aproape prin hazard, prin noroc chior, din intamplare, la niste scopuri pe care nici nu le-ati luat in serios. O simpla joaca poate fi o sansa de reusita. Atitudinea usor imatura pe care o abordati fata de unele sarcini nu este intotdeauna apreciata de superiori, deci incercati sa nu priviti chiar totul in gluma. Puteti face unele gafe la serviciu pe care glumele si jovialitatea dv. dezarmanta nu le pot repara atat de usor. Cu ceva curaj - dar si un dram de inconstienta - ati fi capabil sa va aventurati la primul impuls intr-o directie, fara sa ganditi mult inainte, doar ca sa va incercati norocul sau cunostintele, sa vedeti ce iese. Poate chiar iese...

BANI - Munciti mult pentru fiecare banut, adunati cu greu sumele de care aveti nevoie si va organizati cu mari eforturi bugetul. Vor exista cateva momente in care banii vor fi o adevarata povara nemaistiind cum sa-i dramuiti ca sa va ajunga. Dati dovada de prudenta in tot ce este legat de bani, pentru ca vin greu iar datoriile sunt si ele greu de suportat. Luna octombrie este cea mai greoaie an privinta cheltuielilor.

EVENIMENTE SPECIALE - Nu este un an cu evenimente iesite din comun, dimpotriva, multe pot reveni la normal, castigand, finalmente, o stare de calm si liniste de care aveati nevoie. Viata dv. devine mai bine asezata pe un teren sigur, fara sa va mai luptati cu incercari majore. Spre finalul anului, veti fi multumit de gelul cum le-ati depasit pe toate.