Horoscop Segetator 2010 22 Noiembrie - 21 Decembrie

2009 seamana, pe undeva, cu 2007, va bucurati de sustinere la nevoie, descoperind ca nu sunteti niciodata singur. Accentul cade mai ales pe colaborare, lucrul in echipa, relationare, schimb reciproc de servicii. Lumea are nevoie de dv. si, daca sunteti util, totul merge bine! Luna iunie va poate aduce un ajutor necesar sau jucati un rol central in rezolvarea problemelor altor persoane. Activitatile ce au la baza servicii catre populatie sunt favorizate. Dar pentru ca Jupiter se afla acum in zodia dv., totul trebuie sa ia amploare si sa indrazniti sa va atingeti scopurile cele mai inalte.

DRAGOSTE - Nu stati chiar bine in acest plan, nu ca n-ati avea ocazii, ci pentru ca nu aveti incredere in capacitatea dv. de a cuceri pe cineva. Timiditatea, emotivitatea crescuta sau inhibitiile prea mari va tin inchis intr-o carapace din care va este greu sa iesiti, deci vi se cere un efort mai mare de a va face remarcat. Daca stati in banca dv., nevazut de nimeni, cum sa cunoasteti lume si sa atrageti atentia? Aveti mai multa ambitie de a va arata lumii intr-o alta lumina si veti vedea ca succesele curg. Daca va schimbati atitudinea fata de lume si imaginea de sine, nu va fi greu sa va indragostiti. Relatia de cuplu nu este deci prea fericita, sentimentele negative va coplesesc prea des, ceea ce tensioneaza comunicarea. Exista indoiala, teama, nesiguranta, prea multe intrebari care nu ajuta deloc sa rezolvati problemele care mai apar in doi. Eliberati-va de complexe si va fi bine! Luna septembrie este cea mai greoaie in relatia cu sexul opus.

SERVICIU - Parca nu va mai preocupa atat de mult serviciul, cat e - ok, sunteti multumit. Satisfactiile nu sunt prea mari in acest sens. Uneori vi se pare ca cineva va tot pune bete in roate si va blocheaza evolutia, dar motivul vine din interiorul dv., pentru ca nu sunteti prea motivat. Parca v-ati pierdut interesul, ambitiile, visele de altadata si lasati pesimismul si nepasarea sa va conduca. Daca nu va ambitionati, nimeni nu va va trimite spre ceea ce vreti sa ajungeti, deci nu va lasati doborat de piedici, care nu sunt putine nici anul acesta. Ceva nu va convine, asteptati altceva decat aveti, si, daca ca nu apare, va lasati coplesit de lehamite, fara sa va intereseze incotro mergeti. Luna august este cea mai frustranta, in care ajungeti cu greu la ce va propuneti, ba chiar renuntati la primul impas.

BANI - Nu apar motive de ingrijorare, aveti atat cat sa va simtiti bine. Cheltuiti sume ceva mai mari pentru confortul personal, pentru placerile dv., deci lumea ar putea spune ca sunteti cam risipitor pentru a va satisface niste capricii. Dar nu le considerati deloc capricii, pentru ca sunt vise mai vechi care pot fi atinse prin bani: excursii, calatorii, haine frumoase, bijuterii, obiecte de decor etc. Partenerul are si el un cuvant de spus in afacerile acestui an, ori pentru ca veti cheltui mai mult de dragul lui, ori pentru ca, impreuna, adunati o suma de bani pentru a va satisface o dorinta comuna.

EVENIMENTE SPECIALE - Anul acesta castigati prieteni noi, comunicati la un nivel mai extins. Lumea va apreciaza prietenia, sfaturile, discutiile, descoperind noi si noi persoane cu care aveti ceva in comun in privinta preocuparilor intelectuale. Invatati lucruri noi, studiati, scrieti, cititi, va inscrieti la diverse cursuri, transmiteti lumii un mesaj mult mai bine conturat, aratand ce ati acumulat pana acum in plan intelectual. Societatea este foarte importanta acum, chiar daca preferati sa va pastrati independenta cat mai mult posibil.