Horoscop Balanta 2010 23 Septembrie - 22 Octombrie

2009 este un an generos, cu suficiente ocazii de a va simti bine, de a cunoaste oameni noi, de a comunica si a va distra. In prim plan este societatea, lumea larga, cu care veti petrece mult timp. Cunoasteti persoane cu care veti lega relatii foarte bune: prietenii, colaborari, parteneriate de tot felul. Va alaturati unor grupuri de interese, cum ar fi un curs de dans, o organizatie umanitara, o fundatie culturala, un colectiv cu aceleasi preocupari si hobby-uri. Spre toamna, planul social devine si mai placut, si mai plin de viata, cu invitatii la petreceri, evenimente mondene, nunti. Vestile curg pe parcursul anului, planul comunicarii fiind favorizat.

DRAGOSTE - Nu este chiar anul cel mai bun pentru iubire, dimpotriva, deceptiile si supararile nu lipsesc din peisaj. Iubiti, dar parca nu primiti la fel de mult sau, invers, cineva insista sa se apropie de dv., dar nu prea ii acceptati avansurile, tinandu-l la distanta. Nu exista un schimb reciproc si echitabil de sentimente, pentru ca unul da prea mult pe cand celalalt nu ofera mai nimic. Exista momente cand singuratatea va va coplesi sau relatia cu partenerul va fi mult sub asteptari, ducand la dezamagiri profunde, dar trebuie sa fiti deschis spre dialog, pentru a discuta sincer si a va impaca. Nu e chiar ceea ce ati fi dorit pentru a spune ca iubiti cu adevarat sau ca sunteti iubit la randul dv. asa cum ati visat. Se poate si mai bine, dar mai trebuie sa renuntati si dv. la acele atitudini care il tin pe cel drag departe: ostilitate, suparare, raceala, pretentii, amintiri ale trecutului etc. Luna aprilie este cea mai dificila in relatia cu sexul opus, cand va va fi greu sa va intelegeti cu persoana iubita.

SERVICIU - Este un an de progres in cariera, simtiti ca inaintati, ca mai urcati o treapta spre ce v-ati propus. Daca visati o avansare, o functie mai inalta, o promovare la locul de munca, o ascensiune profesionala dupa un curs de specializare - acesta este anul cu cele mai bune ocazii de a va vedea visul implinit. Intalniti si va alaturati persoanelor cele mai potrivite pentru a va asigura lansarea si urcusul. Munca de echipa este foarte importanta pentru a atinge succesul. Totul merge excelent la locul de munca, sunteti mandru de felul cum colaborati, cum comunicati, cum va oferiti serviciile ori de cate ori este nevoie, iar lumea va apreciaza contributia. Deveniti un pion de baza in colectiv, la care oricine apeleaza cu incredere. Luna martie este cea mai buna pentru a promova sau a fi numit intr-o functie mai buna iar spre finalul anului sansele de a va face cunoscut cresc.

BANI - Pentru ca nu sunteti tocmai in momentul cel mai bun din punct de vedere financiar, anul acesta trebuie sa invatati sa strangeti cureaua si sa va impuneti unele limite. Unele mai drastice, altele ceva mai accesibile, dar nu va puteti permite orice. Sunt multe datorii care stau la rand, uneori ele devin sufocante, tocmai de aceea sunteti obligat sa fiti prudent, cumpatat, atent la fiecare ban pe care il dati. Pentru ca banii nu vin chiar "rauri-rauri", simtul masurii si spiritul de economie vor juca un rol major in deciziile financiare, nefiind un an bun sa va aventurati spre credite, imprumuturi sau investitii prea mari, altfel veti face ca anul imediat urmator sa fie de-a dreptul chinuitor. Luna august este cea mai dificila in privinta banilor, resimtind piedici si amanari frustrante.

EVENIMENTE SPECIALE - Nu este un an cu evenimente deosebite, cel putin nu ale dv. personal. Mai degraba sunt vizati partenerul de viata sau alte persoane dragi dv., care va sunt aproape. Sansele cele mai mari sunt legate ori de iubire - v-ati putea indragosti, ati putea cuceri inima celui care va place, ati putea reface atmosfera placuta in cuplu - ori in acele planuri sensibile, in care talentul este esential: arta, muzica etc, inspiratia si creativitatea fiind la maximum in aceste domenii. O persoana nascuta in zodie de apa va juca un rol decisiv in viata dv. in 2009.