Horoscop Taur 2010 20 Aprilie - 20 Mai

2009 este un an bun, in care veti avea un sentiment de satisfactie, veti fi mandru de dv., poate mai ales pentru reusitele profesionale care va asteapta. Este anul in care multe indoieli si intrebari vechi isi gasesc raspunsul, aducand la normal totul. Traiti un eveniment decisiv pentru viitorul dv. iar luna mai pare sa fie speciala. O persoana cu functie, un parinte sau un profesor vor juca un rol esential. La un moment dat, veti sta in prim plan in cadrul unei ceremonii, a unei investiri in functie, a unei avansari sau aprecieri publice etc

DRAGOSTE - Un an de succes deplin, de apogeu. Pentru unii, poate fi anul casatoriei, pentru altii - a conceperii unui copil, iar cei singuri pot cunoaste pe cineva care le vor aduce fericirea. Se poate spune ca sunteti privilegiatul anului 2009 in ceea ce priveste amorul, deci pregatiti-va sa va indragostiti asa cum nu ati mai facut-o niciodata, simtind o atractie deosebita fata de cineva deosebit. Soarele apare si pe strada dv.

SERVICIU - Sunteti multumit de ceea ce se intampla la serviciu, aveti o relatie excelenta cu superiorii si profesorii. Apare sansa unei specializari noi, studiati mai mult, invatati ceva nou, va consolidati pozitia profesionala printr-un examen decisiv sau un act oficial. Luna aprilie pare sa fie cea mai buna pentru rezolvarea problemelor profesionale de care depinde cariera dv. Cunoasteti o persoana cu functie, cu experienta bogata, cu o pozitie buna, cel mai probabil si mult mai in varsta, care va poate ajuta mult in cariera, deci merita sa va alaturati lui si sa prindeti tot ce va poate impartasi.

BANI - 2009 e un an promitator, vestile sunt bune in acest sens. Vin bani mai mereu, nu veti duce lipsa, ba chiar se pot ivi si noutati in acest sens: o alta sursa de venit, o directie noua din care vor curge bani. Veniturile sunt suficiente pentru a va descurca bine si pentru a face investitii. Poate faceti un credit, ceea ce inseamna ca, pentru cateva luni, banii dv. sunt mult mai bine dramuiti.

EVENIMENTE SPECIALE - Viata personala poate cunoaste surprize dintre cele mai placute: mutare in casa noua, maternitate, intemeierea unei familii, nunti, rezolvarea unor probleme mai vechi de familie, petreceri, distractii, reusite in plan artistic, iar luna martie pare sa fie una dintre cele mai vesele in acest sens!