Horoscop Pesti 2010 19 Februarie - 20 Martie

2009 este un an relativ calm, fara "cutremure" personale, in care multe aspecte revin la normal si isi regasesc echilibrul. Din multe puncte de vedere, ati putea spune ca este un an banal, dar, pentru ca nu sunteti genul de om care apreciaza provocarea si schimbarea frecventa, veti fi multumit de liniste care se aseaza. Spre finalul anului, resimtiti o pace interioara si o stabilitate binevenita in viata dv.

DRAGOSTE - Lucrurile se precipita in acest plan, va indragostiti repede, de mai multe ori pe parcursul anului: acum va place cineva, peste o luna altcineva, deci nu se poate vorbi de rutina sau monotonie in amor. Mereu apare ceva nou, o provocare, o ocazie noua de a cuceri sau de a fi cucerit, si va place ritmul in care va traiti viata sentimentala. Va cam grabiti, deci fiti atent sa nu va aventurati intr-o relatie doar din lipsa de altceva, ca sa nu regretati mai tarziu ca v-ati pripit. Relatiile care incep anul acesta evolueaza atat de repede, incat v-ati putea trezi brusc la altar alaturi de cineva abia cunoscut, dar deschideti bine ochii inainte de a spune "da". Nu va grabeste nimeni! Vreti ca lucrurile sa se decida peste noapte, daca s-ar putea! Viata de cuplu este animata, in continua miscare, si va place felul cum comunicati in cuplu: amandoi entuziasti, impulsivi, dornici de schimbare. Vara lui 2009 poate fi plina de evenimente pe placul dv. si inima este mereu pusa la incercare de alte si alte sentimente aprinse. Pasiunea va poate lua mintile de cateva ori!

SERVICIU - Nu este planul cel mai favorizat, aveti impresia ca nu primiti ceea ce vi se cuvine, ca sunteti urmarit, pandit, barfit, denigrat, nedreptatit, si poate chiar treceti prin cateva evenimente neplacute ce pun intr-o lumina proasta imaginea dv. profesionala. Unele esecuri sunt, din pacate, posibile, dar au la baza erori personale, tentatii de a face ceva incorect sau ilegal - ceea ce poate atrage sanctiuni si critici dure - sau interventii nefaste din partea rivalilor. Exista cateva momente critice ce vor da peste cap tot ce ati cladit in cariera dv., cu riscul de a va angrena intr-o serie de ghinioane sau provocari greu de infruntat. Descoperiti ca cineva lucreaza incorect alaturi de dv. sau aveti tendinta de a face gesturi ascunse de ochii lumii, pentru ca nu va onoreaza, cum ar fi munca sub pregatirea sau standardele dv., sarcini umilitoare etc. Apar, deci, cateva situatii in care nu veti fi deloc mandru de ceea ce faceti la serviciu.

BANI - Totul e promitator si optimist, aveti suficienti bani pentru un trai decent. Va preocupa mai mult ca oricand confortul personal si al familiei, deci ati putea investi masiv in tot ce este legat de domiciliu: renovarea locuintei, mobila, electro-casnice sau chiar o casa noua. Aveti bani pentru a va permite si unele achizitii personale, pentru imaginea dv., pentru ca vreti sa va aratati lumii in alta lumina decat pana acum, de aceea veti da mai multi bani, ca oricand, pe vestimentatie, obiecte moderne, scumpe, de lux, sau cu care vreti sa faceti impresie buna. Luna martie poate fi chiar norocoasa in privinta veniturilor si investitiilor.

EVENIMENTE SPECIALE - Este un an in care incepeti multe directii noi, va atrag alte domenii de interes, vreti sa porniti un capitol nou in viata dv., deci trebuie sa aveti curajul de a da startul unor etape de bun augur. Curajul, actiunea si initiativa va pot aduce multe succese. Vara anului 2009 poate fi una foarte animata, parca intrati in priza pentru a incerca alte si alte lucruri incitante.