Horoscop Capricorn 2010 22 Decembrie - 19 Ianuarie

2009 este un an agitat, cu suficiente motive de conflict, de provocare, de masurare a fortelor. Sunteti pregatit sa va luptati pentru tot ce vreti sa atingeti, pentru ca, e clar, nimic nu vi se va oferi fara efort. Tensiunile sunt frecvente in relatia cu lumea, ori pentru ca descoperiti ca aveti rivali, inamici, concurenti puternici pe care trebuie sa-i inlaturati sau sa-i tineti cub observatie, ori pentru ca va implicati in tot felul de dispute, prin care vreti sa demonstrati ca sunteti cel mai tare. Examenele, competitiile de orice fel, confruntarile pot fi la ordinea zilei, dar nimeni nu va poate dobori. Luna mai poate fi cea mai aprinsa, in care neintelegerile in plan social sau profesional va vor pune din greu la incercare puterile.

DRAGOSTE - Nu este un an al consolidarilor, ci mai degraba al tatonarilor, al distractiilor, al incercarilor superficiale. Cunoasteti multa lume, intrati in multe relatii de scurta durata, dar va este cam greu sa va opriti asupra unei singure persoane. E un an al aventurilor, al flirturilor, al noilor cunostinte, al prieteniilor, avand o reala placere de a cuceri alte si alte persoane care va atrag. Iesiti mai mult in lume si aveti ocazia de a va mari cercul de cunostinte. Greu se ajunge, anul acesta, la casatorie, adica relatiile care incep acum ori nu tin, ori nu ajung repede la o oficializare. In cuplurile deja inchegate, se resimte o oarecare graba, superficialitate, mai multa relaxare, va simtiti bine unul in compania celuilalt, dar va pastrati, fiecare, independenta si spatiul de care aveti nevoie. V-ar putea atrage mai ales persoanele tinere nascute in zodii de foc.

SERVICIU - Luati taurul de coarne si porniti spre ceva nou: alt domeniu de studiu sau de activitate, alta profesiune, alt loc de munca, alte proiecte interesante, deci este anul noilor inceputuri. Va atrag lucrurile noi, pe care nu le-ati mai incercat pana acum, pentru ca simtiti nevoia de schimbare. Poate fi anul marilor modificari profesionale, deci trebuie sa aveti curajul de a pune bazele altor directii de evolutie de acum incolo. Orice se poate schimba anul acesta, de la orientare profesionala la loc de munca, de la ocupatie de baza la mod de lucru, iar directia spre care porniti este stimulativa si promitatoare. Succesele vin numai prin indrazneala de a incerca ceva nou. Vara anului 2009 aduce multe noutati.

BANI - Stati bine cu banii, nu apar evenimente iesite din comun, dimpotriva, resimtiti o stare de echilibru benefica pentru a va rezolva problemele mai vechi. Aduceti unele datorii la normal, primiti banii care vi se cuvin si stiti sa cereti, de fiecare data, atat cat meritati pentru munca prestata. Se poate vorbi de o normalizare a planului financiar, fara sa va mai temeti pentru ziua de maine, deci aveti curajul de a va ocupa de tranzactii sau investitii noi. Daca aveti de gand sa cumparati sau sa vindeti ceva, succesul este de partea dv., poate mai ales spre finalul anului.

EVENIMENTE SPECIALE - Evenimentele cele mai deosebite sunt legate de persoana iubita sau de relatia cu aceasta: ori va indragostiti din nou, ori reparati atmosfera in cuplu, avandu-l pe cel drag mult mai aproape ca de obicei. Viata de familie si relatia de cuplu revin la normal si simtiti ca sunteti iubit asa cum ati sperat. O persoana nascuta in zodie de apa va juca un rol important in viata dv., in acest an.