Horoscop Berbec 2010 21 Martie - 19 Aprilie

2009 nu e un an usor, sentimentul ca se poate mai mult, ca vreti mai mult, dar nu primiti, poate fi frustrant de multe ori. Nu aveti prea mare incredere in fortele dv. si nu lasati o impresie foarte buna. Stati in banca dv. si nu aveti curajul sa iesiti mai mult in fata, de aceea poate fi un an cu multe blocaje si neimpliniri, dar e posibil sa fie simple senzatii personale: ele nici nu exista, doar vi se pare ca sunt... Luna august pare sa fie una dintre cele mai dificile, in care va veti simti prins ca intr-o menghina de atatea griji si emotii negative.

DRAGOSTE - Neintelegerile in cuplu sunt frecvente, tensiunile, contradictiile, conflictele au la baza incompatibilitati pe care nu reusiti sa le tineti sub control. E cam greu sa convietuiti pasnic cu partenerul sau sa va apropiati de persoane noi, mai ales la inceputul anului sau in primavara, cand discutiile vor fi cam aprinse. V-ati putea simti atras de o persoana interesanta, inteligenta, dar cam nervoasa, posibil din zodie de aer, dar cu care nu veti avea o relatie prea blanda.

SERVICIU - Va place ceea ce faceti la serviciu, iar catre toamna veti culege roadele eforturilor depuse. Poate fi un an calm, placut, in care simtiti ca totul evolueaza asa cum trebuie, fara tensiuni sau incertitudini. Daca aveti preocupari artistice sau in domenii umaniste - arta, pictura, literatura, muzica, psihologie, medicina - domenii in care talentul este esential, succesul este de partea dv., fiind un an cu mari sanse de afirmare.

BANI - Totul merge bine in acest plan, poate fi un an de apogeu, cu decizii deosebite, cu reusite considerabile, in care simtiti, finalmente, ca v-ati atins visele. O mare achizitie, o afacere de succes, o victorie financiara va fac mai sigur pe dv. si aveti curaj sa investiti in planuri indraznete. Primiti - dar si cheltuiti - mai mult ca in alti ani. Luna ianuarie poate fi speciala in privinta deciziilor financiare: cumparati ceva scump, incepeti o afacere sau vi se face o propunere rentabila ce nu trebuie ratata.

EVENIMENTE SPECIALE - Un mare succes financiar poate transforma 2009 intr-un mare succes, poate mai ales in partea a doua a anului. O investitie, un castig, o marire de salariu, o achizitie de zile mari va vor da un sentiment de satisfactie materiala deplina, spunand, cu inima pe inima, ca aveti mai mult decat pana acum... Dar, atentie, nu e un castig la noroc, ci prin munca!