Horoscop Fecioara 2010 23 August - 22 Septembrie

2009 este un an promitator, cu perspective noi, directii noi de explorat, cu alte planuri spre care va avantati cu mai mult curaj. Visati pana departe si sunteti stimulat sa faceti planuri, pentru ca cei implicati au incredere in capacitatea dv. de a le pune in practica. Se deschide o fereastra spre viitor, incepand de acum, si deja stiti mult mai bine cum se va desfasura viata dv. pe cativa ani de acum incolo. In luna martie, luati decizii prin care dati alt curs unor evenimente care va fac placere.

DRAGOSTE - Este un an al marilor emotii din amor, fie pozitive, fie negative. Vi se pot face declaratii dintre cele mai intense, care va impresioneaza profund: declaratii de dragoste, cerere in casatorie, iertare etc, iar cuvintele care va ajung la ureche storc si lacrimi de bucurie. Simtiti o reala furtuna in sufletul dv., greu pastrati un echilibru intre trairi, deci veti fi tot anul ca un butoi de pulbere, gata sa explodeze la cea mai mica scanteie. Lacrimile, suspinele, dorul, nostalgia, nesiguranta fac si ele parte din program, deci sa nu credeti ca veti fi un perpetuu fericit indragostit, pentru ca si suferintele sunt legate de iubire, anul acesta. E ca o stare de asteptare, sperati ceva anume care vine mai greu, dar cand vine, da peste cap toata linistea interioara. Poate fi anul casatoriei, al intemeierii unei familii, al nasterii sau conceperii unui copil, deci viata privata primeste un accent special in 2009. Simtiti o mai mare nevoie de dragoste, de afectiune, de grija, atat sa o primiti, cat sa o si oferiti, la randu-va. Totodata, simtiti nevoia de intimitate si izolare, iar posibilitatea de a va implica intr-o relatie secreta este mare.

SERVICIU - Daca sunteti lasat sa va faceti treaba asa cum credeti dv. de cuviinta ati fi foarte multumit, pentru ca doriti mai multa libertate de decizie si de actiune. Va place sa fiti pe cont propriu, nu mai sunteti un subaltern cuminte si supus, pentru ca vreti sa va exprimati ideile cu mai multa indrazneala decat pana acum. De aceea nu este exclus sa va rupeti de lucrul in echipa sau de sub conducerea cuiva si sa fiti propriul sef: o afacere proprie, o activitate pe cont propriu etc. Va fi greu sa acceptati ordinele altuia, de aceea veti cauta cel mai frecvent acele activitati in care sa fiti pe propriile picioare. Activitatile legate de comunicare, decizie, concentrare, atentie sunt favorizate, ca si orice confruntare intelectuala. La primavara, aveti de dat un examen sau va sustineti o cauza profesionala in fata unei comisii sau a unui public.

BANI - Nimic nou in acest plan, aveti suficienti bani cat sa va simtiti bine. Pentru ca este un aspect favorizat, va veti aventura usor in credite bancare, plata unor datorii mai vechi sau investitii pe termen lung. Este anul in care puteti cumpara obiecte scumpe, cum ar fi locuinta, mobila, aparate electro-casnice, pentru ca sunt favorizate achizitiile de obiecte de uz indelungat. O persoana mai in varsta, posibil nascuta in zodie de pamant, joaca un rol important in deciziile financiare ale acestui an. Vin bani si chiar puneti ceva deoparte.

EVENIMENTE SPECIALE - Nimic nou sau deosebit, este chiar un an banal. Ceea ce poate sa va atraga mai mult atentia sunt obstacolele acestui an, pentru ca resimtiti o frustranta stare de asteptare, stagnare, ca si cum vi se promite ceva de multa vreme si nu se mai petrece. Luna aprilie este un continuu blocaj, in care aveti impresia ca nimic nu se urneste, deci aveti rabdare.