Horoscop Leu 2010 23 Iulie - 22 August

2009 este un an linistit, fara evenimente iesite din comun, in care puteti spune ca va regasiti linistea in multe privinte. Accentul cade mai ales pe viata privata - dragoste, familie, placeri personale - unde veti avea parte de bucurie. Daca aveti preocupari artistice, umanitare, sensibile, reusita este de partea dv. iar daca va cautati jumatatea sau visati la o ameliorare a vietii de cuplu, ati putea avea parte de momente exact pe placul dv. Toamna acestui an este cea mai placuta pentru sufletul dv. O persoana nascuta in zodie de apa joaca un rol major in viata dv. in acest an.

DRAGOSTE - Este un an banal, nu se poate vorbi de nimic special, cum ar fi nunti, iubiri intense, pasiuni nebune. Asta nu inseamna ca veti fi ocoliti de sentimente, dar parca nu sunt cele mai puternice de care ati avut parte vreodata. Au existat ani mult mai animati in plan sentimental, deci 2009 este unul monoton, plictisitor adeseori, in care totul pare rutinat, calm, blazat. Preferati de multe ori linistea, anonimatul, sentimentele deja bine cunoscute, fara sa vi se ofere flacari, scantei, nebunie... Calmul acestui an poate fi benefic pentru a lega o relatie de cursa lunga, fara sa va mai ganditi la schimbare, innoire, provocare, deci va multumiti cu ce aveti. In luna octombrie, v-ati putea plictisi alaturi de partenerul oficial sau, in cazul in care nu aveti pe nimeni alaturi, veti simti singuratatea mai grea ca oricand.

SERVICIU - Nu aveti parte de cele mai mari reusite la locul de munca, simtiti ca faceti ceva sub nivelul pregatirii dv., considerand a fi un an umilitor, in care telurile dv. sunt imposibil de atins, de aceea trebuie sa mai renuntati la unele din ele. Concesiile, compromisurile, umilintele nu lipsesc, de aceea se va dezvolta un puternic sentiment de inadaptare, frustrare, blocaj, considerand ca sunteti departe de ceea ce doreati pentru cariera dv. Posibil sa plecati de la un loc de munca pentru ca nu va mai place sau, dimpotriva, ramaneti pe pozitie, desi nu mai puteti suporta atmosfera de acolo, pentru ca nu aveti incotro, deci trebuie sa tolerati situatia. Visele dv. nu pot fi realizate anul acesta sau, pentru a ajunge cat de cat la ele, este nevoie de imense sacrificii. Luna martie este plina de insatisfactii si lovituri, in care nu veti fi deloc mandru de dv., preferand sa ramaneti pe margine decat sa va stricati imaginea.

BANI - Se apropie evenimente deosebite, pentru ca aveti idei interesante de a va mari veniturile sau de a folosi banii cu intelepciune. Fie incepeti o afacere noua, fie gasiti o noua sursa de venit, initiativele dv. atrag si castiguri. Scoateti bani din activitati intelectuale, comerciale, deci nu va puteti plange ca nu castigati. Vin bani, dar la fel de usor se duc, pentru ca aveti multe investitii care isi asteapta randul. Mai ales la inceputul anului sau la primavara, veti lua multe decizii cu impact financiar.

EVENIMENTE SPECIALE - Nu este un an cu evenimente speciale, dar chiar si lipsa lor poate fi benefica, pentru ca va confera un sentiment de pace interioara. Va puteti dedica placerilor vietii, artei, familiei, iubirii, domenii ale sufletului care va redau bucuria si va ofera suficiente satisfactii.