Horoscop Gemeni 2010 21 Mai - 21 Iunie

2009 nu este cel mai bun an din ultima perioada, dimpotriva, vor exista stari de frustrare si insatisfactie pentru ca veti dori mai mult decat tot ce veti reusi sa atingeti. Aveti senzatia ca faceti numai compromisuri si concesii, ca acceptati aspecte care nu va convin deloc, dar se pare ca sunt sacrificii obligatorii pentru a va realiza unele scopuri. Nu este un an de varf, au fost altii mult mai buni decat acesta, dar daca mai scadeti din pretentii, poate fi unul destul de bun. Luna martie vine cu motive minore de suferinta.

DRAGOSTE - Lucrurile merg bine, aveti alaturi o persoana care va pretuieste si pe care si dv., la randu-va, o apreciati mult. Ca ar putea exista pe undeva si un anume interes - poate chiar material - nu ar fi exclus, dar asta nu inseamna ca nu puneti accent pe iubire. Va simtiti bine alaturi de persoana draga, care stie sa va maguleasca orgoliul, sa va laude continuu si sa scoata in evidenta cat de important sunteti in viata lui. Daca sunteti asezat pe un astfel de piedestal in ochii celuilalt, totul va merge ca pe roate, pentru ca aveti nevoie sa stiti ca sunteti special. Si chiar sunteti, dar nu uitati ca la fel trebuie sa simta si celalalt, deci nu uitati de laude, recompense, vorbe frumoase, aprecieri... Luna septembrie poate fi una dintre cele mai reusite in doi.

SERVICIU - Sunteti un om fericit, ajungeti atat de usor la scopurile dv. incat nici nu va vine sa credeti ca merg toate asa de bine. Sunteti multumit de rezultatele profesionale, se vede pe chipul dv. ca ati ajuns acolo unde va doreati, dar aveti tendinta de a va culca pe laurii victoriei, fara sa mai depuneti eforturi noi. Daca va convine stadiul la care ati ajuns, veti face tot posibilul sa-l mentineti. Sunteti mandru de dv. si lumea va apreciaza sincer. Luna septembrie aduce vesti bune la locul de munca, ceea ce va confera un sentiment mai puternic de valoare personala.

BANI - Totul e ok si aici, problemele de anul trecut revin la normal. Este un an cu multe reusite, chiar daca nu sunt iesite din comun, dar aveti atatia bani cat sa va simtiti bine. Faceti niste investitii pe care vi le-ati dorit demult. Este un an mai bun decat 2007, asta e sigur, fara sa fie totusi vorba de bogatii sau venituri incredibile. Unii bani ajung la dv. sub forma unor recompense, premii, bonus sau ca gest de apreciere pentru un serviciu oferit cuiva. Tot anul e bun la bani, dar parca mai ales luna iunie.

EVENIMENTE SPECIALE - E un an vesel, deci va puteti bucura de reusite in tot ce este legat de societate, grupul de prieteni. Va alaturati unui colectiv de persoane cu care aveti preocupari comune - club, organizatie, fundatie, asociatie, curs - sau jucati un rol central in grupul de prieteni din care faceti parte. Petrecerile, nuntile, receptiile, aniversarile, distractiile nu vor lipsi si va tin in priza tot anul. Luna martie este optimista cu multe surprize placute, cu sansa de a va mari cercul de prieteni.