Horoscop Rac 2010 22 Iunie - 22 Iulie

2009 este un an sensibil, care va va solicita mult la nivel emotional si psihic, veti avea trairi puternice, senzatii intense iar sufletul va fi in prim plan. Fie ca e vorba de un an al iubirii, fie ca e un an al unor emotii iesite din comun, veti trece prin stari dintre cele mai interesante.

DRAGOSTE - Iubirea are o dimensiune mult mai stabila decat in alti ani. Gasiti omul langa care puteti construi ceva, pe care va puteti baza pe termen lung de acum incolo, dand dovada amandoi de mai multa maturitate. Nu e anul incercarilor, tatonarilor adolescentine, ci, daca tot va implicati intr-o relatie, doriti sa fie de durata si serioasa. Este un an in care isi pot gasi parteneri mai ales persoanele trecute de prima tinerete, care, finalmente, descopera iubirea la o varsta mai inaintata, dar care poate fi la fel de placuta ca in tinerete. Cuplurile deja inchegate si oficializate se bucura de stabilitate deplina, nu apare nimic care sa le zdruncine calmul pe care l-au obtinut. Dragostea si interesul se combina perfect intr-o relatie cu mari sanse sa evolueze pe termen lung. Sunteti atras mai ales de persoanele nascute in zodii de pamant. Daca v-ati gasit jumatatea, va ganditi foarte serios sa va asezati la casa dv.

SERVICIU - Este un an de succes la locul de munca, in care si pozitia dv. profesionala se consolideaza. Nu este chiar momentul unor promovari, avansari sau al unor evidentieri deasupra altora, ci se vorbeste mai mult de o linistire a apelor dupa perioade ceva mai incerte, candva. Va gasiti locul in care veti construi ceva de acum incolo sau studiati ceva nou, care va va aduce o alta cale, in perspectiva. Studiati, invatati, acumulati cunostinte noi, dati examene, va masurati fortele, prindeti cat se poate de la cei cu mai multa experienta. Un profesor, un mentor sau un superior pot juca un rol major in consolidarea imaginii dv. profesionale. Luna aprilie va poate aduce vesti importante despre cariera, prin care multe aspecte - pana acum nesigure - isi gasesc solutionarea, normalizarea, raspunsul. Poate intrati in posesia unei autorizatii sau diplome cu ajutorul carora va veti putea face meseria cu si mai multa satisfactie.

BANI - Anul acesta vi se face dreptate in cazul in care vi s-a refuzat un anumit drept banesc: o mostenire, o despagubire, o cerere in instanta cu impact financiar. Verdictul poate fi in favoarea dv. si se restabileste echilibrul normal pe care l-ati sperat atata vreme. Dar este si perioada in care trebuie sa faceti putina ordine in buget: sa va achitati datoriile, sa cereti inapoi banii pe care unii tot uita sa vi-i returneze sau sa faceti un credit la o banca. Semnati documente, contracte, tranzactii din care ies bani, dar in toate trebuie sa urmati intocmai litera legii. O neglijenta sau o eroare poate atrage sanctiuni. Luna noiembrie va poate aduce un raspuns oficial in urma caruia intrati in posesia unei sume de bani care vi se cuvine.

EVENIMENTE SPECIALE - Nu este un an cu evenimente iesite din comun. Resimtiti uneori stari de angoasa si lipsa de orizont, dar in orice suparare, aveti mereu pe cineva alaturi. In asta consta, de fapt, reusita anului, in prezenta permanenta alaturi de dv. a unor prieteni adevarati care va sustin, orice ar fi. Un impas financiar sau o problema de sanatate va poate strica planurile in jurul lunii mai.