Horoscop Scorpion 2010 23 Octombrie - 21 Noiembrie

2009 este un an cu profunde implicatii in plan psihic. Tot ce simtiti are dimensiuni fantastice, indiferent ca e vorba de sentimente pozitive sau negative. Aveti mereu impresia ca sunteti la mijloc intre doua atitudini, doua senzatii, doua directii, fiind foarte greu sa faceti pace intre ele, ceea ce va declansa adevarate crize de personalitate. Va veti intreba cine sunteti, ce sunteti cu adevarat, dar misterul se adanceste, pentru ca va dati seama ca nici dv. nu intelegeti exact ce e cu dv., daramite cei din jurul dv. Veti trece drept o persoana ciudata, dificila, hiper-sensibila, greu de inteles. Ascundeti ceva in adancul sufletului dv. si nu puteti sa va eliberati de acea grija sau teama profunda. Poate fi anul mutarii in alta localitate, alta locuinta, al unei calatorii deosebite, al schimbarii modului de a gandi sau de a simti in anumite situatii, al conceperii unui copil, al pensionarii, al retragerii in umbra, doar cu gandurile si emotiile dv. Unele mici probleme de sanatate va mai pun pe zdruncin din cand in cand.

DRAGOSTE - Simtiti nevoia de eliberare, deci daca sunteti intr-o relatie de multi ani, aproape ca veti fi tentat sa o lasati balta doar pentru a va mai pune un pic talentele de seducator la incercare. Preferati aventura, escapadele, distractiile de orice fel, fara sa va implicati serios in nimic. Unii nu vor aprecia spiritul dv. usuratic, glumet, sociabil, de parca ati redevenit brusc adolescent si va jucati cu iubirea. Intrati in iubire in gluma, si nu se poate pune baza pe ceea ce spuneti, fiind vorbe aruncate in vant, "minciunele" placute care seduc, jocuri copilaresti de-a indragostitul. Atentie sa nu patiti si dv. la fel, adica sa va amorezati lulea de cineva, dar acesta sa se joace cu inima dv.! Poate fi anul noilor inceputuri si incercari in iubire, numai ca e greu de crezut totusi ca ceea ce se infiripa acum chiar va tine. Sunt relatii prea superficiale ca sa se dezvolte ceva de viitor de aici. Ceva de moment - da, se poate, si chiar poate fi placut!

SERVICIU - Va cam certati cu toata lumea la serviciu, nu va place cum sunteti tratat si va ridicati pentru drepturile dv. cu o oarecare forta, doar ca nu intotdeauna aveti dreptate. Prin atitudinea agresiva, pusa mereu pe cearta, v-ati putea face dusmani. Vor exista momente tensionate la serviciu, in care - la primul impuls - veti fi tentat sa va dati demisia, sa plecati, sa dati si sa fugiti, cum s-ar spune, de aceea trebuie sa fiti foarte atent cat de tare intindeti coarda, pentru ca nervii pot strica multe. Nu va intelegeti bine cu unii colaboratori, de aceea riscul unor rupturi este mare, renuntand la unele relatii de serviciu care mergeau bine pana acum sau, mai rau, altii vor renunta la serviciile dv. Sunteti prea recalcitrant, agitat, agresiv in comunicare, de aceea lumea va spune ca nu se poate colabora cu dv., preferand sa va intoarca spatele. Luna mai este cea mai dificila din punct de vedere profesional.

BANI - Un an calm, cu venituri modeste, dar satisfacatoare, atat cat sa traiti decent. Nu apare nimic iesit din comun, dar nici cheltuielile nu cresc, pastrand totul pe un fagas normal, echilibrat, cumpatat. Totul se rezuma la veniturile lunare obisnuite, cat si la platile curente, deci nu se poate vorbi de un an special nici ca intrari, nici ca iesiri, Banii se duc pe lucrurile obisnuite, banale, deci investitiile majore mai au de asteptat. Poate va tenteaza sa cheltuiti ceva mai mult pentru calatorii, pentru ca simtiti nevoia sa vedeti lumea, dar si aici sunteti tentat sa cautati, de regula, ce e mai ieftin, si ca tot ce-i ieftin, nu va ofera satisfactii majore. Luna octombrie aduce o stare de linistire si echilibru in bugetul personal.

EVENIMENTE SPECIALE - Doua par sa fie etapele distincte ale acestui an, deci va exista un moment cheie care va imparti anul in doua: inainte si dupa. Se poate resimti asadar o scindare, o ruptura, o modificare de sens care va face sa o luati pe alta cale. Luati decizii importante pentru viitorul dv. si va impartiti intre doua planuri distincte, dorind sa le impacati pe amandoua cat mai bine. Este un an cu multe indoieli, stari de deruta, incertitudine, in care va veti pune mai multe intrebari despre viata. La unele chiar gasiti raspunsuri. Luna februarie aduce evenimente interesante in viata dv. personala.